Składniki (6 porcji)
-5 jajek
-kilka gałązek szczypiorku
-2 łyżki majonezu
-sól, pieprz
Przygotowanie
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i pokroić w kostkę.
Szczypior drobno posiekać. Wymieszać z jajkami. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić.
Wartość energetyczna (1 porcja)
Energia: 107,4 kcal
Tłuszcz: 8,7g
Białko: 6,7g
Węglowodany: 0,6g
Klasyczna pasta zawsze świetnie smakuje :)
OdpowiedzUsuńDawno nie robiłam, a lubię taką pastę :)
OdpowiedzUsuńdawno już nie jadłam:)
OdpowiedzUsuńMniam, pyszności :)
OdpowiedzUsuńAle mi przypomniałaś! tak dawno jej nie robiłam:) To nic...będzie jutro na śniadanie:)
OdpowiedzUsuńCzęsto robi się ją na śniadanie a my za to uwielbiamy jeść ją na obiad :D
OdpowiedzUsuńRobię podobną jest pyszna :)
OdpowiedzUsuńjedna z moich ulubionych :)
OdpowiedzUsuń