Składniki (3 porcje)
-250 g tortellini z mięsem (opakowanie)
-2 garści świeżego szpinaku
-8-10 pomidorków kokrajlowych
-100 g kukurydzy z puszki
-100 g czarnych oliwek
-50 g tartego żółtego sera
-2 łyżki zielonego pesto
Przygotowanie
Ugotować tortellini według przepisu na opakowaniu. Ostudzić.
Pomidorki przekroić na pół, oliwki pokroić w plasterki. Wszystkie składniki umieścić w misce. Dokładnie wymieszać.
Smacznego ;-)
Wygląda świeżo i zdrowo:)
OdpowiedzUsuńSuper, bardzo podoba mi się tak podane tortellini :)
OdpowiedzUsuńPyszności kochana :-)
OdpowiedzUsuńJa zawsze lubię bardzo dużo przepisów czytać.Później przygotowuje rewelacyjne jedzenie.
OdpowiedzUsuńIdealne danie na drugie śniadanie.
OdpowiedzUsuńW sam raz na zbliżającego się sylwestra :)
OdpowiedzUsuńFajna przekąska na sylwestra
OdpowiedzUsuńNie miałam okazji spróbować podobnej sałatki . Szkoda że w moim domu sama będę jeść taką sałatkę
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie dania, które są mięsne, a jednak przeważają warzywa i naturalny smak :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo smacznie, na pewno wypróbuję przepis :)
OdpowiedzUsuńchętnie spróbuję takiej kompozycji :)
OdpowiedzUsuńOj powiem że smaka to mi narobiłaś. Przy najbliższej okazji zrobię
OdpowiedzUsuńZ chęcią spróbuję, przyznam że nie jadłam nigdy tortellini
OdpowiedzUsuńJuz zgłodniałam, pyszna
OdpowiedzUsuńTak smacznego dania jeszcze nie jadłam. Muszę ten przepis dopisać do moich ulubionych. Cala rodzina się zajadała.
OdpowiedzUsuńale smakowite!
OdpowiedzUsuń