Wątróbka, jak i inne podroby zdaje się być bardzo niedocenianym składnikiem w naszej kuchni. Niektórym kojarzy się z dzieciństwem, jedni szczerze ją nienawidzą, inni zaś uwielbiają. Dobrze przyprawiona, dobrze przygotowana potrafi być rozkoszą dla podniebienia... Dajmy się ponieść wyobraźni i podzielmy pomysłami na ten wartościowy element.
Z przyjemnością zapraszam Was do trzciej już edycji akcji. mam nadzieję, że wspólnie uda nam się stworzyć zbiór wspaniałych inspiracji.
Podsumowanie drugiej edycji akcji jest nadal dostępne, więc zapraszam do krozystania ze zbioru świetnych inspiracji:
Edycja 2 |
wątróbkę lubimy, ale przygotowuję dość rzadko, chętnie będę "podglądać" dodawane przepisy:)
OdpowiedzUsuńBardzo smaczna akcja, lubię wątróbkę :)
OdpowiedzUsuńNasza mama zawsze robiła wątróbkę na cebulce i śmietanie i była naprawdę pyszna :)
OdpowiedzUsuńO proszę, a akurat myślałem o wątróbce, aby przygotować ją na obiad, a nie miałem za bardzo pomysłu. Czas coś wykombinować! :)
OdpowiedzUsuń