sobota, 18 marca 2017

Zmiany w Zielonej Kuchni - ankieta

Niebawem nowy wpis, a tymczasem... proszę was o wyrażenie swojego zdania! W czym rzecz?
Otóż niedługo zmienia się parę rzeczy w moim życiu, będę miała odrobinę więcej czasu na poświęcenie na prowadzenie bloga. Mimo, że ma już kilka lat, to cały czas aktualizowany jest "z doskoku". Pora pomyśleć o zmianach!
W związku z tym, co byście zmienili?
-Zmienić nazwę, layout, popracować nad zdjęciami, resztę zostawić
-Zmienić nazwę, layout, , popracować nad zdjęciami, ściślej się utematyzować
-Zostawić nazwę, zmienić layout, dodawać dalej jak jest pracując nad zdjęciami
-Zostawić nazwę, zmienić layout, popracować nad zdjęciami, ścislej się utematyzować.
Co sądzicie?
Zaznaczam, że lubię prostą kuchnię. Codzienne życie to niestety nie MasterChef ;) Liczy się efekt końcowy. Kilkuskładnikowe potrawy nie muszą być nudne :)

Swoje zdanie można wyrazić w komentarzach lub na facebooku :)



8 komentarzy:

  1. Wydaje mi się, że nie warto zmienić nazwy, w końcu już poszła w świat :) Z layoutem zawsze można kombinować, choć ten jest bardzo przejrzysty, a to duży plus. Wg mnie zawsze najwięcej czasu warto poświęcić na zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nazwy bym nie zmieniała na twoim miejscu, ale na pewno warto popracować nad zdjęciami :) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgadzam się, nazwa musi zostać :):)

    OdpowiedzUsuń
  4. Podpisuję się pod wcześniejszymi komentarzami - zdjęcia zawsze warto poprawić. Nazwy nie zmieniaj!

    OdpowiedzUsuń
  5. Zgadzam się z poprzedniczkami, nazwa bardzo fajna, blog ładny, przejrzysty a nad zdjęciami można zawsze popracować :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja tam się tu dobrze czuję. Przyzwyczaiłam się i wcale zmian nie potrzebuję:) Więcej przepisów! Więcej, wiecej! Tego pragnę!:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Chociaż jestem tutaj pierwszy raz to Twój blog, jest bardzo przejrzysty. Zdjęcia mogłyby być trochę większe tylko, ale tak to spoko :) Nazwa jest ekstra- nie zmieniaj jej.

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja bym zostawiła tę nazwę, ale bym przeszła na własną domenę.

    OdpowiedzUsuń

Pierogi z wołowiną i chilli

Pierogi ostatnio bardzo często u nas goszczą. Może dlatego, że w sklepach i restauracjach nie są dostępne i zaczynamy tęsknić za naszymi pol...